Робоча зустріч з керівництвом ТОВ «ТАЛІСМАН-СЕРВІС» та його Черкаської філії

Робоча зустріч з керівництвом ТОВ «ТАЛІСМАН-СЕРВІС» та його Черкаської філії

Днями відбулася робоча зустріч адміністрації Фахового коледжу СУРА та Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова з керівництвом ТОВ «ТАЛІСМАН-СЕРВІС» та його Черкаської філії.

В обговоренні нагальних питань взаємодії закладів освіти і бізнесу взяли участь: директорка Фахового коледжу СУРА Анна НОВАК, заступниця директора Ірина ТИМОШЕНКО, ректорка СУРА Ія ЧУДАЄВА, директорка ТОВ «ТАЛІСМАН-СЕРВІС» Ярослава ГРИЦЕНКО та директорка філії «Талісман-Сервісу» у м. Черкаси Світлана ГАРМАШ.

Вели мову про професійне становлення молоді у непростий для країни час,
задоволення перспективного попиту регіонального ринку праці,  траєкторії розвитку ОПП Фахового коледжу СУРА та інноваційні шляхи формування затребуваних компетентностей у студенства.

Керівницями закладів було ухвалено рішення про укладання додаткових угод, що дозволять розширити межі взаємодії Фахового коледжу СУРА та Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова з регіональною філією «Талісман-сервіс».

Окрім того, було проведено багатовекторний аналіз змісту освітньо-професійних програм Фахового коледжу СУРА. Окремо, зупинилися на ОПП «Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів». Директорка Черкаської філії ТОВ «Талісман-Сервіс» Світлана ГАРМАШ розповіла про актуальні потреби ринку праці, окреслила «портрет» сучасного автомеханіка, зазначивши про важливість практичної складової освіти.

У ході продуктивного діалогу було погоджено курс на реалізацію потреб стейкхолдерів і здобувачів освіти, які забезпечуватимуть перспективний розвиток регіону та будуть затребувані у процесі відбудови України.

ТАЛІСМАН має непросту історію в умовах війни рф проти України: підприємство впродовж 2014-2022 було вимушено двічі покидати рідні місця. Двічі, разом з усім колективом та їхніми родинами, починати нову сторінку бізнесу у іншій області, продовжуючи працювати на благо країни, не полишаючи своїх клієнтів ні на день! Рівень послуг та світового визнання, лідируючі позиції ТАЛІСМАНУ у своїй галузі лишаються чіткими та безапеляційними, всупереч російській агресії.

ТАЛІСМАН, його черкаська філія-це ті стейкхолдери, співпрацею з якими неабияк пишається Фаховий коледж СУРА! Це саме той стейкхолдер, який уособлює досвід, стійкість, повагу і дбайливе ставлення, як до клієнтів, так і до власних працівників, вміння розвиватися у найскладніші часи, у найскладніших умовах на благо рідної країни; прагнення навчати молодь, адаптуючи їхні навички, до рівня, затребуваного світовим ринком, при цьому залишаючись відданим своїй країні.

Щиро дякуємо директорці ТОВ «ТАЛІСМАН-СЕРВІС » Ярославі ГРИЦЕНКО та директорці Філії «Талісман-Сервісу» у м. Черкаси Світлана ГАРМАШ за плідну співпрацю та спільні амбітні плани щодо професійного становлення молоді!

РАЗОМ-СИЛА!
З ВІРОЮ У ЗСУ
ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА