Меморандум з Невідокремленим структурним підрозділом ТОВ "Епіцентр К" "Гіпермаркет Епіцентр" м. Черкаси

Меморандум з Невідокремленим структурним підрозділом ТОВ "Епіцентр К" "Гіпермаркет Епіцентр" м. Черкаси

22 грудня 2023 року відбулося урочисте підписання Меморандуму про про співпрацю між Фаховим коледжем СУРА та Невідокремленим структурним підрозділом ТОВ "Епіцентр К" "Гіпермаркет Епіцентр" м. Черкаси.

Документ про наміри подальшої взаємодії у галузі було підписано директоркою Фахового коледжу СУРА Анною НОВАК та директором Невідокремленим структурним підрозділом ТОВ "Епіцентр К" "Гіпермаркет Епіцентр" м. Черкаси Тарасом ШЕВЧЕНКОМ. 

Сторони домовились про консолідацію зусиль у забезпеченні реалізації парадигм практико-орієнтовного навчання студентської молоді, сприяння реалізації інноваційних практико-орієнтовних методів набуття всебічного розвитку та патріотичному вихованню й підвищенню рівня національної свідомості.

Також сторони уклали договір на проведення практики для наших студентів, які навчаються за спеціальність 075 "Маркетинг" та...

Продовжуємо об’єднання зусиль і можливостей у забезпеченні розвитку наіонально-патріотичного виховання, парадигм безперервності освіти та всебічному розвитку молоді Черкащини!

З вірою у ЗСУ!
Все буде Україна!