День відкритих дверей в СУРА!

День відкритих дверей в СУРА!

У Фаховому коледжі СУРА та Східноєвропейському університеті імені Рауфа Аблязова відбувся День відкритих дверей - 2024!

До уваги гостей були представлені вже наявні та абсолютно НОВІ освітньо-професійні програми та спеціальності коледжу, які відкривають шлях до  надзвичайних кар'єрних можливостей та професійного розвитку.

Нова спеціальність "Інформаційні системи та технології" - стейкхолдери та викладачі - компанія" UAPP, презентували та розповіли про різноманітні ІТ-технології.

Стейкхолдери нової освітньо-професійної програми "Перукарське мистецтво та декоративна косметика" проводили надзвичайно цікавий майстер-клас із стилістики та укладки волосся.

Локація нової освітньо-професійної програми "Графічний дизайн" дозволила гостям втілити свої ідеї у власноруч виготовлених значках.

Спеціальність "Автомобільний транспорт" - презентація спеціальності, виставка спортивного авто та систем керування автомобілями.

Спеціальність "Туризм і рекреація" -  розповідали про заснування туристичного кластеру. Також гості та майбутні абітурієнти мали змогу здійснити різноманітні подорожі за допомогою технологій VR.

Спеціальність "Право" вразила учасників демонстрацією криміналістичної лабораторії та можливістю взяти участь у дактилоскопічній експертизі.

Спеціальності  "Маркетинг", "Економіка" та нова "Менеджмент" - розповідали про особливості, партнерів і можливості працевлаштування.

Спеціальность "Документаційно-інформаційне забезпечення адміністративної та правової діяльності" та НОВА освітньо професійна програма "Правова документація та аналітика" - представили виставку друкарського приладдя. 

Спеціальність "Готельно-ресторанна справа" зачарувала учасників заходу майстер-класом з різних видів сервірування. А ще, не можна було пропустити частування смачними варениками, які стали справжньою родзинкою події! 

Не проґав свій шанс на успіх! Обирай Фаховий коледж СУРА та Східноєвропейський університет імені Рауфа Аблязова для яскравого майбутнього!