Військова Нацгвардія в СУРА

Військова Нацгвардія в СУРА

Військова Нацгвардія завітала до Східноєвропейського університету та Фахового коледжу СУРА, для проведення практичного заняття з безпеки.

Офіцер Артур Доля поділився своєю історією, про те, як ми зустрілися в перші дні війни, про свою службу на передовій та про складність, з якими зіштовхуються наші військові, захищаючи нашу державу. Студенти активно ставили запитання про службу в Нацгвардії, озброєння та реабілітацію після завдань. 

Особливою зіркою був кінолог Назар Соколенко та його вірна собака Лебенсмут. 🐕 Він розповів про підготовку та службу службових собак в Національній гвардії. Лебенсмуту 5 років і разом з паном Назаром, він виконав більше 50 служб по конвоюванню засуджених. Лобзик – як його ласкаво називає, вразив студентів своєю високою підготовленістю та спокійним характером. 

Студенти також отримали корисну інформацію про першу допомогу від Діни Білазінової, яка розповіла студентам про вміст аптечки, основні правила надання допомоги та порядок дій, які допоможуть зберегти життя.

Зустріч була цікавою та інформативною для всіх, і ректорка університету Ія Чудаєва вручила подяку колективу військової частини 3061 Національної гвардії України за боротьбу та захист нашої країни.