У Фаховому коледжі СУРА відбулися заходи «Підготовки до Великодня»

У Фаховому коледжі СУРА відбулися заходи «Підготовки до Великодня»

У рамках «Святкового Workshop», студентки коледжу та університету прикрашали паски та фарбували крашанки, ділячись своїми техніками та ідеями з одногрупниками, що допомогло створити красиві та оригінальні вироби.

 Хлопці мали змогу відчути справжню атмосферу свята та проявити свої здібності в різних інтелектуальних завданнях, беручи участь у квесті «Шлях Великоднього кролика». Виставка «Великодні барви» стала особливим зацікавленням для всіх гостей заходу, де були представлені різноманітні вироби та композиції, створені студентами. А учасники бліц-турніру відповідали на запитання вікторини та змагалися в інтелектуальних батлах, проявляючи свої знання та навички.

26_1

Не обійшлося без прикрашання великоднього дерева, що стало новою традицією, та додало святкового настрою і радості студентам, викладачам та всім присутнім.

Усі учасники заходу отримали смаколики за свою участь у заході «Підготовка до Великодня». Проте, найбільш активними були - студент університету Олег Щербатюк та студентка коледжу  Юлія Шинкаренко, які проявили свою найвищу зацікавленість та активність у всіх завданнях, за що отримали великодні подарунки.

Дякуємо всім учасникам та організаторам за чудову атмосферу та святковий настрій!

26_3