Відкрите практичне заняття зі шеф-кухарем для студентів спеціальності Туризм і рекреація та Готельно-ресторанної справи відбулося під керівництвом Олександра Мельника.
На цьому занятті студенти навчилися готувати одну з найпопулярніших страв у світі – піцу. Шеф-кухар поділився рецептом і секретами створення ідеального тіста для піци – ніжного і тонкого. Особливу увагу приділили соусу, який надає піці неперевершений смак. Студенти навчилися приготовувати класичний томатний соус з томатів пелаті. Начинка для піци може бути різноманітною, це справа смаку та фантазії. Майбутні гостинні спеціалісти експериментували з різними інгредієнтами, навіть створюючи нестандартні піци у формі серця.
Процес приготування відбувався у теплій та дружній атмосфері, де студенти ділилися своїми враженнями та рецептами, які вони використовують вдома. На завершення заняття студенти зі смаком спробували свої створені піци та обговорили їхні враження. Олександр Мельник запропонував інші теми для практичних навичок, які допоможуть покращити рівень професійної підготовки здобувачів освіти.
Фаховий коледж СУРА долучається до благодійної акції, започаткованої Відділом соціального служіння Черкаської єпархії ПЦУ «Подаруй рюкзак школяру» для 126 діток загиблих воїнів 118 бригади
З нагоди Випускного 2024, наші стейкхолдери - ІТ компанія "UAPP", привітали Фаховий коледж СУРА та Східноєвропейський університет імені Рауфа Аблязова приємними подарунками.
Перестало битися серце доброї та щирої людини Коваля Олександра Олександровича - кандидата економічних наук, доцента, викладача Фахового коледжу СУРА та Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова.