Відкрите практичне заняття з шеф-кухарем для студентів сфери гостинності

Відкрите практичне заняття з шеф-кухарем для студентів сфери гостинності

Відкрите практичне заняття зі шеф-кухарем для студентів спеціальності Туризм і рекреація та Готельно-ресторанної справи відбулося під керівництвом Олександра Мельника.

400248356_361589496442962_9034567166597309265_n

На цьому занятті студенти навчилися готувати одну з найпопулярніших страв у світі – піцу. Шеф-кухар поділився рецептом і секретами створення ідеального тіста для піци – ніжного і тонкого. Особливу увагу приділили соусу, який надає піці неперевершений смак. Студенти навчилися приготовувати класичний томатний соус з томатів пелаті. Начинка для піци може бути різноманітною, це справа смаку та фантазії. Майбутні гостинні спеціалісти експериментували з різними інгредієнтами, навіть створюючи нестандартні піци у формі серця.

Процес приготування відбувався у теплій та дружній атмосфері, де студенти ділилися своїми враженнями та рецептами, які вони використовують вдома. На завершення заняття студенти зі смаком спробували свої створені піци та обговорили їхні враження. Олександр Мельник запропонував інші теми для практичних навичок, які допоможуть покращити рівень професійної підготовки здобувачів освіти.