Меморандум з ТОВ «Туристична агенція Мандрівник»

Меморандум з ТОВ «Туристична агенція Мандрівник»

11 квітня 2024 року відбулося урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між Фаховим коледжем СУРА, Східноєвропейський університетом імені Рауфа Аблязова та ТОВ «Туристична агенція Мандрівник»

Документ про наміри подальшої взаємодії у галузі було підписано директоркою Фахового коледжу СУРА Анною Новак, ректоркою Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова Ією Чудаєвою та директором ТОВ «Туристична агенція Мандрівник» Валентиною Височин.

Сторони домовились про забезпечення реалізації парадигм практико-орієнтованого навчання студентської молоді, що сприятиме підвищенню рівня формування професійних компетенцій здобувачів освіти. 

Підписанти досягли згоди щодо здійснення спільних заходів зі сприяння реалізації інноваційних практико-орієнтованих методів набуття всебічного розвитку студентської молоді з метою забезпечення туристичних потреб регіону та акцентуалізації задоволення перспективного попиту ринку праці здобувачами освіти. 

Щиро дякуємо Валентині Височин за консолідацію зусиль і можливостей з метою забезпечення всебічного особистісного та професійного розвитку молоді Черкащини!

З вірою у ЗСУ! Все буде Україна!