Студенти-правники Фахового коледжу СУРА ознайомились зі специфікою роботи ізолятора тимчасово тримання

Студенти-правники Фахового коледжу СУРА ознайомились зі специфікою роботи ізолятора тимчасово тримання

Студенти спеціальності 081 Право відвідали ізолятор тимчасового тримання у Черкасах. Відвідувачі поспілкуватися з працівниками та ознайомилися з роботою системи “Custody Records”.

https://www.facebook.com/cherkasypolice/posts/pfbid0WskCZ6oHi5p65Ka7vG1eWWfYVDPV6bugAnBC

Про щоденну роботу правоохоронців та роботу системи “Custody Records” майбутнім юристам розповів начальник сектору організаційного забезпечення діяльності місць тимчасового тримання осіб Олег Коломієць та старший інспектор з особливих доручень Департамент головної інспекції та дотримання прав людини Олександр Грама.

💬 «Система дає можливість спростувати або довести будь-яку дію і забезпечити справедливість. Вона робить діяльність поліції «прозорою» та максимально зрозумілою», — зазначив Олег Коломієць.

Правоохоронці ознайомили студентів з вимогами до процедури прийняття затриманих до установи, продемонстрували службові приміщення, кімнати інтерв’ювання. За допомогою камер відеоспостереження студентам показали й умови утримання правопорушників.

💬 «Захист прав людини для нас є беззаперечною цінністю. Ця система, не лише дає можливість моніторити ситуацію із затриманими, вона кардинально змінює умови для роботи із громадянами та безпосередньо поліцейських», — каже Олександр Грама.

Ми щиро вдячні за таку можливість, що допомогла нашим майбутнім юристам збагатити свої знання практичним досвідом. Дякуємо за професіоналізм та час, який ви відвели на цю зустріч. Ми впевнені, що ця взаємодія сприятиме розвитку наших студентів як майбутніх фахівців у сфері права.