Меморандум з Департаментом «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради

Меморандум з Департаментом «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради

19 грудня 2023 року відбулося урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між Фаховим коледжем СУРА, Східноєвропейським університетом імені Рауфа Аблязова та Департаментом «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради.

Документ про наміри подальшої взаємодії у галузі було підписано директоркою Фахового коледжу СУРА Анною НОВАК, ректоркою Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова Ією ЧУДАЄВОЮ та директором Департаментом «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради Олегом ТКАЧЕНКОМ.

Сторони домовились про забезпечення реалізації парадигм практико-орієнтованого навчання студентської молоді, що сприятиме підвищенню рівня формування професійних компетенцій здобувачів освіти. У цьому напрямку між закладом 

освіти та Департаментом «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради  було укладено Договір на проведення практики студентів. ЦНАП — це обличчя міської влади, тому можливість пройти практику в цій установі є чудовою нагодою ознайомитись з роботою органів місцевого самоврядування з середини. 

Підписанти досягли згоди щодо здійснення спільних заходів зі сприяння реалізації інноваційних практико-орієнтованих методів набуття всебічного розвитку студентської молоді з метою забезпечення економічних потреб регіону та акцентуалізації задоволення перспективного попиту ринку праці здобувачами освіти. Окрім цього, заклади освіти та виконавчий орган домовились про проведення заходів для молоді із залученням представників роботодавців та соціальних партнерів, інформаційних, виховних, культурно-мистецьких, просвітницьких заходів.

 

Продовжуємо об’єднання зусиль і можливостей у забезпеченні розвитку наіонально-патріотичного виховання, парадигм безперервності освіти та всебічному розвитку молоді Черкащини!