Гостьова онлайн-лекція для студентів спеціальностей 242 Туризм і рекреація та 241 Готельно-ресторанна справа

Гостьова онлайн-лекція для студентів спеціальностей 242 Туризм і рекреація та 241 Готельно-ресторанна справа

Студенти та викладачі Фахового коледжу СУРА та Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова, спеціальностей 242 "Туризм і рекреація" та 241 "Готельно-ресторанна справа", відвідали гостьову лекцію від доцента кафедри туризму та економіки підприємства Національного технічного університету "Дніпровська політехніка", Марії БЄЛОБОРОДОВОЇ.

Минулого тижня студенти та викладачі Фахового коледжу СУРА та Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова, спеціальностей 242 "Туризм і рекреація" та 241 "Готельно-ресторанна справа", мали нагоду відвідати гостьову лекцію від видатного фахівця в галузі туризму – доцента кафедри туризму та економіки підприємства Національного технічного університету "Дніпровська політехніка", Марії БЄЛОБОРОДОВОЇ.

Пані Марія розкрила перед аудиторією захоплюючу тему "Відповідальний туризм: як і навіщо подорожувати свідомо?". Занурившись у сутність та проблематику соціології туризму, вона освітлила мотивації до відповідальної поведінки у сфері подорожей. Також, лекторка розглянула трансформацію соціальної відповідальності у закладах гостинності України, виокремивши основні напрями соціально відповідальних практик.

Ця захоплююча лекція дозволила нашій аудиторії отримати нові знання та поглибити розуміння важливості відповідального туризму.